Owner & Founder van Plantenasiel Zaanstreek Waterland

“Planten maken van je huis een thuis.”

Het plantenasiel haalt kamerplanten op die naar een ander huisje toe mogen. Dit kan zijn doordat je bijvoorbeeld op een plant bent uitgekeken, de plant half dood is, jullie gewoon niet een match zijn, de inboedel van een huis wordt leeggehaald of wat voor reden dan ook.

Ik haal jouw plantje graag op en zorg er goed voor. Deze komt uiteindelijk op m’n social media (shop) terecht en vaak biedt een toekomstige planteneigenaar zich snel aan. 

Weet je wat het leuke is? De plant waar jij misschien op bent uitgekeken, is de plant waar anderen juist naar uit kijken om een plekje in huis  te geven.

Ik verkoop ze voor een kleine prijs (onkosten van benzine, potgrond, perliet etc) omdat ik het mogelijk wil maken voor alle economische lagen van de samenleving om een gezellige en sfeervol thuis met planten te creëren. 


Waar & wanneer?

Ik rijd 1x per maand op zondag door Zaanstad om kamerplanten van elk formaat op te halen (Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Westzaan, Zaandijk, Koog aan de Zaan en Zaandam)

Voor grote kamerplanten ben ik bereid 1x per maand op zondag naar Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland, Heemskerk, Beverwijk, Amsterdam Noord te rijden.

Soms heb ik ad hoc ook wel plek of als ik toevallig in de buurt moet zijn.

Mocht je snel van je plant af willen en/of je vindt het geen probleem om hem te komen brengen mag je dat natuurlijk ook altijd doen. Graag zelfs. Wel op afspraak want het is zonde als je voor een dichte deur staat.